Ürünlere dön
The Last of Us Part I PS5 Orijinal fiyat: ₺499,90.Şu andaki fiyat: ₺419,88.

Rise of the Ronin™ PS5

Japonya, 1863.
Tokugawa Şogunluğu’nun üç yüzyıl süren baskıcı yönetiminin ardından, Batı’nın Kara Gemileri ülke sınırlarına dayanır ve ülke bir kargaşa ortamına sürüklenir. Savaş, hastalık ve siyasi huzursuzluk kaosunun ortasında isimsiz bir savaşçı, Japonya’nın kaderini ellerinde tutarak kendi yolunu çizer.
Platform

PlayStation

Sürüm

Deluxe, Standart

Orijinal fiyat: ₺499,90.Şu andaki fiyat: ₺479,88.

Detaylar

Teslim Detayları : Hızlı Teslimat Olarak 0-24 Saat İçinde Epostanıza Teslim Edilir. Playstation Hesabı Olarak Verilir.

Ürün Kullanımı : Orijinal Üründür. Sadece Offline Oynanabilir. Firmamıza Özel Bir Hesap Teslim Alacaksınız. Ürün Bilgileri ve Kullanım Talimatları Siparişten Sonra Tarafınıza Gönderilecektir.

Ürün Talimatları : Hesap Bilgilerinde (Eposta, Şifre vs.) Değişiklik Yapamazsınız. İade Yoktur. Ömür Boyu Garantilidir.

Playstation 5 Konsolu İçindir farklı platformda kullanılamaz.

Dinamik bir hikâyeye şekil verin

Ustasız bir samuray (bir Ronin) olarak kaderiniz size ait. Hikâyenin, yaptığınız seçimlere ve yol boyunca müttefik olduğunuz karakterlere bağlı olarak farklı şekillerde ortaya çıktığını görün. Önemli kişilere suikast yapmak veya onları korumak ve çok seçenekli zengin bir sistemle tarihin gidişatını şekillendirmek gibi kritik görev kararlarıyla yüzleşin.

Gerçekçi bir dünyayı keşfedin

“Bakumatsu” dönemi, yeni bir dönem başlarken ve Doğu ile Batı çarpışırken Şogunluğun sonunu müjdeliyor. Bu kültürel devrimi, tarihin gidişatını şekillendirecek kilit figürlerle ve karanlıkta yol gösterici bir ışık arayan sıradan vatandaşlarla tanışacağınız açık bir dünyada yaşayın.

Derin ve erişilebilir bir savaşa katılın

Nioh ve NINJA GAIDEN'ın deneyimli geliştiricilerinden Rise of the Ronin, her oyun tarzına uygun karmaşıklık katmanlarıyla derinden ilgi çekici ancak erişilebilir bir savaş sunuyor. Bir dizi yakın muharebe silahıyla düşmanlarınızla yüzleşin ya da o dönemin gerçekçi ateşli silahlarıyla uzaktan çatışın.

TARİHİ KEŞFEDİN

Tokugava Şogunluğu'nun baskıcı yönetiminin başlayışından 300 yıl sonra, Bakumatsu Dönemi Japonya'sında devri tanımlayan savaş ve siyasi huzursuzluklar arasında yolunu çizen isimsiz bir ronin rolünü üstleneceksiniz.